Kom jij ook naar de Nacht van de Duurzaamheid?

Op vrijdag 11-11-'11 vindt de derde landelijke Dag van de Duurzaamheid plaats. Initiatiefnemer Urgenda nodigt alle bedrijven, particulieren, organisaties, gemeenten, scholen en provincies uit om op deze dag in actie te komen.


Er vinden verspreid door heel Nederland, duizenden duurzame activiteiten en acties plaats. Meld je actie nu aan! Samen zijn we sneller duurzaam en laten we zien hoe makkelijk en concreet duurzaamheid is! Voorafgaand aan deze bijzondere dag zal de avond ervoor op donderdag 10 november een feestelijke opening plaatsvinden in de Heineken Music Hall te Amsterdam, een spetterende Nacht van de Duurzaamheid!

Optredens

Laat je op deze avond inspireren door optredens van Bløf, Jungle by Night, Handsome Poets, DJ Isis en Nynke Laverman. Laat je raken door persoonlijke verhalen van topmensen als Peter Bakker, nieuwe inspiratoren en een vlammende openingsspeech van Urgenda-oprichter prof. Jan Rotmans. En laat je verrassen door ‘cabaret’ van Jaap Dirkmaat, een rap over elektrisch vervoer door ondernemer Ruud Koornstra en een pep-talk van het duo Willem & Drees. Kortom een bruisende dag om niet te vergeten.


What: Nacht van de Duurzaamheid
Place: Heineken Music Hall te Amsterdam
Time: 20.00u
What to do: be inspired, enjoy & have fun

Meld je hier aan en krijg twee tickets for free!!13:15 - 09-11-2011 | AUTEUR: Mariette | REACTIES: (2)


Gerelateerde items

Zwitserleven wint MVO-award

Pensioenverzekeraar Zwitserleven heeft de…

Transparantie banken onder de maat

Uit een steekproef van de Consumentenbond…