Green Today ‘Het sustainable Investment event’ 6/7/8 december

Green Today is een driedaags evenement en het nieuwste en eerste driedimensionale platform op het gebied van duurzaamheid, innovatie en stijl. Het staat voor een nieuwe duurzame manier van zakendoen waarin we openstaan voor samenwerking, ontwikkelingen, ideeën en nieuwe initiatieven.


Dit jaar belooft Green Today weer een inspirerend event te worden waar vele gerespecteerde ondernemingen uit diverse branches hun visies op het gebied van duurzaamheid met elkaar en met de bezoekers delen en hun resultaten presenteren. Het vindt op 6 t/m 8 december 2011 plaats, wederom in het RAI Elicium te Amsterdam.

Green Congres 6 december

Wegens het succes en de grote vraag heeft Green Today dit jaar flink kunnen groeien en is het concept uitgebreid met het kwalitatief hoogstaande Green Congres op dinsdag 6 december in het RAI Forum. Onder aanvoering van oud tophockeyster en ex-RTL Nieuws presentatrice Elsemieke Havenga brengt het Green Congres inspirators uit verschillende branches samen om hun opvattingen en ideeën over de integratie van duurzaamheid in de onderneming met het publiek te delen. Sprekers zijn onder andere Jan Peter Balkenende (Ernst&Young), Hans van der Noorda (lid Raad van Bestuur ING) en Ruud Sondag (CEO vanGansewinkel Groep). Aansluitend op het congres zal de Burgemeester van Amsterdam, dhr. Eberhard van der Laan, Green Today tijdens de openingsavond officieel openen.

Sustainable Innovations7 december

Deze dag staat in het teken van ‘Sustainable Innovations’ met themasessies van o.a. ING, Logica, ICT Office en van Houtum BV, maar ook de Shell Energy Future Circle onder leiding van Jan Douwe Kroeske vindt op deze dag plaats. Tijdens deze speciale slotsessie van de Energy Future Circle wordt aan de hand van verschillende experts dieper ingegaan op de verwachte ontwikkelingen omtrent het energieverbruik én -besparing in 2030 en krijgt de bezoeker een kijkje in de toekomst.

Corporate Responsibility 8 december

Deze dag heeft als thema Corporate Responsibility’ met themasessies van Coca-Cola Enterprises, Desso, Ernst&Young, FrieslandCampina en de Paardekooper Groep. Naast de themasessies vinden o.a. twee debatten plaats: ‘Het Grote CEO-Debat’ waarin de problematiek rondom de integratie van duurzaamheid in de keten en het benodigd leiderschap aan de kaak wordt gesteld, en ‘Het Grote Media-Debat’ geïnitieerd door De Telefoongids BV waarin de toekomst van printmedia uitvoerig zal worden besproken.


Zie hier het volledige programma.


Bron: Greentoday.nl

00:39 - 31-10-2011 | AUTEUR: Mariette | REACTIES: (2)


Gerelateerde items

Zwitserleven wint MVO-award

Pensioenverzekeraar Zwitserleven heeft de…

Transparantie banken onder de maat

Uit een steekproef van de Consumentenbond…

Reacties

loemrntdherid1
24-02-2017

We moncler outlet shoot for offer effective vendors while nike shox clearance using jordans on sale the best jordan 11 in nike shoes on sale consumer cheap nike shoes support,Teresa sedan nike clearance sheduled

Plaats reactie